Konsultera-IT är ett helägt dotterbolag till Assistera och vi erbjuder spännande uppdrag för våra specialister. Vi är en personlig arbetsgivare till specialistkonsulten som vill ha större frihet. Vårt arbete består i att förmedla kvalificerad kompetens till uppdragsgivare inom produktutveckling, systemutveckling och IT. Det personliga engagemanget är viktigt. Därför sätter vi oss noggrant in i uppdraget för att förstå exakt vilken kompetens kunden behöver. Rätt matchning gynnar alla; kunden får den lämpligaste specialisten, som i sin tur får ett stimulerande uppdrag. Vi arbetar utifrån en helt transparent affärsmodell – detta ger både tydlighet och rätt förväntningar.

Anställ din arbetsgivare

På Konsultera tror vi på att man får låna människor en tid. Hos oss väljer du själv om du vill ha en arbetsgivare och det finns alltid möjligheten att starta eget – om du själv vill och när du själv vill! Vi hjälper dig med att utveckla ditt varumärke som specialist.

Vi tänker så här

Transparent

Vi tror på att frihet och ansvar också kräver insyn och förståelse både i affär, avtal och företagande.
Det är viktigt för oss att alla parter tjänar på en affär, men också att du ska få kunskap om hur en affär och ett konsultföretag fungerar. Därför får du full insyn i alla delar av vår affär där vi säkerställer att alla är vinnare.

Oberoende

Hos oss är det du som väljer!
-Vi kan vara din arbetsgivare.
-Vi kan vara din språngbräda och hjälp till eget företagande.
-Vi kan vara din dörr till ett nytt jobb hos en spännande kund.
Framför allt vill att du får utvecklas som specialist i uppdrag hos oss.

Personlig

Våra konsulter och medarbetare är det viktigaste vi har – det är Konsultera!
Vårt arbete handlar om att ge dig insyn i konsultaffären, hjälpa dig att utvecklas och stärka ditt varumärke som specialist. Vi arbetar med personliga relationer och människor. Vi gillar att knyta nya kontakter och  vi är måna om att ge dig ett personligt bemötande och välkomna dig till vår familj och vårt nätverk av specialister.

Vi vill bli din personliga arbetsgivare.  Kontakta oss gärna för att diskutera vidare