Vi letar kontinuerligt efter duktiga konsulter med både hjärta och hjärna. Vi vill växa både där vi i dag har våra kontor men även där det finns konsulter som vill jobba med oss. Där det finns en kund med ett behov och en konsult som vill förändra, kan vi skapa förutsättningar.
Vi gillar förutsättningslösa möten
Oavsett om du är sugen på att ha större frihet, få en ny chef, få utväxling på din expertkompetens eller bara vill göra något nytt så är du varmt välkommen att kontakta oss. Vill du veta vad vi letar efter just nu så kika gärna igenom en del av våra nya och gamla uppdrag.
Vi vill bli din personliga arbetsgivare
Vi kan erbjuda dig en flexibel arbetsgivarplattform att bygga vidare på, både som anställd eller om du sedan vill gå vidare till eget företag eller en anställning hos kund. Vi vill hjälpa dig att utvecklas som specialist och entreprenör. Vi kan hjälpa dig att lyfta ditt varumärke och vår vår lönemodell är skapad för att kunna ge dig trygghet men också maximera din lön som konsult.
Du får även ett personligt bollplank och tillgång till Assisteras nätverk med tusentals specialister över hela Sverige.

Du har anlitar oss som din personliga arbetsgivare och därför är det också du som bestämmer hur du vill att vi ska samarbeta. Nästan som att vara sin egen men utan administration och risk. För en del så är det här det bästa av två världar.

Låter detta intressant så tveka inte att kontakta oss.