Curious – ett roligt ord

Posted by | januari 30, 2015 | Mitt roliga jobb | No Comments
Moving forward WD

Vi är nyfikna på alla nya möjligheter som väntar oss!

Detta är året då vi planerar att verkligen sätta Konsultera på kartan. Vi har en fantastisk laguppställning med nya entusiastiska regionchefer och duktiga specialister. Vi har också en början på något nytt tillsammans med säljare och agenter i Assistera. Vi har alla förmånen att göra skillnad i vårt dagliga arbete: i våra uppdrag, i möten med kunder, vänner, kollegor och i alla de människor vi möter.

Jag är både glad och stolt över att vi fått möjligheten att jobba med nya kunder som låter oss vara nyfikna på dem som ett steg att kunna leverera rätt specialister. Jag gläder mig även åt fördjupade relationer med kunder som ständigt lyckas överraska oss med nya sätt att förnya sig själva.

Detta är också året för att utforska nya möjligheter med nya kunder, partners och idéer. Det som driver oss är att vi vill ha roligt! Vi har kul när vi löser problem, tar nya spännande uppdrag, samarbetar med fantastiska kunder och partners samt spånar på nya affärsmöjligheter. Allt för att som jag tror stilla vår omättliga nyfikenhet.

Viveca, VD Konsultera-IT